Cool Handle Cijeli pregled


Cool Ručka Pojedinosti

Zašto odabrati Cool Ručka?

  • Cool Handle Rang - 9.4

Cool Handle Lokacije poslužitelja

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Mjesečno
Cjeloviti detalji
  • Operativni sustav
    Linux
  • DISK
    150GB Prostor
  • PODACI
    Unmetered Širina pojasa
  • Paneli
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Mjesečno
Cjeloviti detalji
  • Operativni sustav
    Linux
  • DISK
    50GB Prostor
  • PODACI
    Unmetered Širina pojasa
  • Paneli
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Mjesečno
Cjeloviti detalji
  • Operativni sustav
    Linux
  • DISK
    Unlimited Prostor
  • PODACI
    Unmetered Širina pojasa
  • Paneli
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Mjesečno
Cjeloviti detalji
  • Operativni sustav
    Linux
  • DISK
    Unlimited Prostor
  • PODACI
    Unmetered Širina pojasa
  • Paneli
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Mjesečno
Cjeloviti detalji
  • Operativni sustav
    Linux
  • DISK
    60GB Prostor
  • PODACI
    600GB Širina pojasa
  • Paneli
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Mjesečno
Cjeloviti detalji
  • Operativni sustav
    Linux
  • DISK
    90GB Prostor
  • PODACI
    Unmetered Širina pojasa
  • Paneli
    CPanel, WHM

Cool Handle Pregled hostinga 2021

Cjeloviti pregled HostMeHosta

Cool Handle nudi osnovni web hosting. Ima poslovne, početne i Pro planove. Tu su i područje preprodavača i centar za registraciju domena u kojima se domene mogu kupiti. Iako planovi nisu jeftini, nude neograničene mogućnosti i besplatan prijenos web mjesta. Oni također pružaju tehničku podršku koja radi 24 sata dnevno. Cool Handle vam može pomoći da se prijavite na CloudFlare -ovu CDN uslugu.

Pouzdanost

Infrastruktura Cool Handlea dio je web stranice koji možete pronaći tijekom pregledavanja. Osjećat ćete se sigurno s najmodernijim podatkovnim centrom u Los Angelesu. Uključuje redundantno napajanje, suzbijanje požara, nadzor izvan lokacije i nadzor mreže.

Čini se da se na web mjestu ne spominje jamstvo produženja rada.

Ovo su značajke

Cool Handle poznat je po svojim visokokvalitetnim značajkama. Pristup SSH -u, graditelji web stranica, upravljanje DNS -om i trenutne sigurnosne kopije samo su neke od mnogih privlačnih značajki dostupnih u svim paketima. Nude neograničenu propusnost i pohranu, 5 parkiranih domena, privatnost i besplatno postavljanje.

Dostupan je niz paketa spremnih za e-trgovinu koji omogućuju PayPal plaćanja. ZEN kolica za kupnju i početni planovi mogu se koristiti za stvaranje vaše internetske trgovine.

Pomoć

U podnožju web stranice vidjet ćete 4 odjeljka za podršku i vezu za kontakt. Ovdje ćete pronaći bazu znanja prepunu informacija o hostingu i web stranicama, video vodiče koji prate bazu znanja i sustav ulaznica.

U SAD-u postoji besplatan broj koji se može dobiti, no ne postoji mogućnost izravne e-pošte ili kanala društvenih medija. Cool Handle ne nudi chat uživo. __S.17__

Cijene

Cool Handle ne odgovara ljudima koji razmišljaju o proračunu. Nudi pakete koji su skuplji od viših slojeva planova zajedničkog hostinga. Cool Handle nudi sustave spremne za e-trgovinu i neograničene mogućnosti.

Početni plan počinje od 29,95 USD, a poslovni plan iznosi 39,95 USD, a Pro plan košta 49,95 USD.

To je user-friendly

cPanel uključen je u svaki plan, što svakome olakšava početak. Svoju web stranicu i hosting možete održavati dobro održavanim, bez obzira jeste li početnik ili iskusni korisnik.

Dizajn i izgled web stranice su jednostavni. Ove stranice ne opterećuju niti zbunjuju, ali daju dovoljno informacija koje će vam pomoći da odmjerite svoje mogućnosti.

Sažetak

Cool Handle vaš je pristupačni osnovni pružatelj usluga hostinga. Iako nisu konkurentni kao početni pružatelji usluga hostinga, uz svaki plan pružaju neograničene mogućnosti i paket e-trgovine. Rade registraciju domena i hosting pa nećete dobiti napredne značajke. Međutim, oni su dobri u onome što rade. Iako bi korisnicima mogli pružiti više mogućnosti da dobiju podršku, podrška može biti malo temeljitija, međutim, općenito, pouzdana je i laka za korištenje.

Cool Handle cijena

Preprodavači
Paket Cijena Prostor na disku Širina pojasa Operativni sustav Broj web mjesta Paneli
Preprodavač 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane Neograničen CPanel, WHM
Preprodavač 2 $99.95 90 GB Neomereno linux server plane Neograničen CPanel, WHM
Preprodavač 3 $125.95 150 GB Neomereno linux server plane Neograničen CPanel, WHM
Dijeljeni hosting
Paket Cijena Prostor na disku Širina pojasa Operativni sustav Broj web mjesta Paneli
Starter $3.95 50 GB Neomereno linux server plane 1 CPanel
Business $4.95 Neograničen Neomereno linux server plane Neograničen CPanel
Profesionalno $8.95 Neograničen Neomereno linux server plane Neograničen CPanel

Više vrsta plaćanja

Različiti kupci vole plaćati na različite načine, a Cool Handle omogućuje vam da ih sve prihvatite


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Super rukovanje s nekoliko riječi

Cool Handle web hosting: 32 recenzije, 4 odgovora na podršku, 7 izjava, 6 proizvoda, 0 promocija, 3 društvene mreže, 17459 domena, 13130 ​​domaćin, od 2008.

Cool Handle Kuponi i ponude 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Vrijedi do 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Vrijedi do 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Vrijedi do 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Vrijedi do 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Vrijedi do 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Vrijedi do 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Vrijedi do 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Vrijedi do 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Vrijedi do 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Vrijedi do 3/31/2011


32 Komentari

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle je sjajan
Koristim cool-handle uslugu u posljednje dvije godine i do danas se nisam suočio s bilo kojim problemom, tako da nikada ne moram zvati korisničku službu. Preporučio sam cool-handle 3 svoja prijatelja, a i vama bih preporučio.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. je Onaj.
Coolhandle je do sada najlakši davatelj usluga web hostinga s kojim sam se dosad susretao, čine da cijeli postupak izgleda tako jednostavan i jasan čak i za početnike poput mene. Stvarno žive prema tamošnjem imenu. Tamo je korisnička podrška toliko strpljiva i razumljiva, oni stvarno znaju stvari, bez obzira na to kako sam postavila pitanje, oni imaju točan odgovor, ali da budem iskren, upravljačka ploča je tako jednostavna za upotrebu, i moram reći da dozira imate osjećaj kvalitete zbog toga, u usporedbi s drugima koje sam isprobao, sa svime što vam treba za izgradnju vrhunske profesionalne web stranice. Spojite to uz vrlo razumnu cijenu i imate uslugu kojoj se mnoge druge tvrtke ne mogu mjeriti ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com je najgori.
Ne koristim njihovu uslugu i pokušao sam otkazati od svibnja.
Kažu mi da će to učiniti samo putem interneta, što sam i učinio, ali nisam završio jednu stvar koju su mi poslali e-poštom, ali s obzirom da ne koriste uvijek coolhandlehosting - ponekad koriste Max ili nešto drugo, nisam pravilno reagirao i oni nastavljaju s naplati mi 94,78 dolara za još 3 mjeseca. Kad sam prvi put nazvao da su mi bili od pomoći i pomogli mi u postupku otkazivanja, pomislio sam. Kad su mi ponovno naplatili, nazvao sam i osoba je to "učinila na mreži od prve obavijesti ili nastavljamo s naplatom. Nisam imao problema s drugim internetskim uslugama. Njihova je usluga bila sumorna i propala.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle nije ozbiljan, nema usluga, ne radi
Pokušavajući pomoći klijentu i prenijeti njegovu domenu na coolhandle; zašto coolhandle? jer je ovo bila veza koju je dobio e-poštom. Čini se da je ovo bila veza s neželjenom poštom jer je mogao preći u bilo koju tvrtku. Prijenos je završen nakon plaćanja 15 dolara i još uvijek je na čekanju nakon 10 dana. Kontaktiranje coolhandlea je nemoguće. Tickets System NE radi i nakon što im pošaljem poštu, dobivam poruku da bih trebao poslati kartu. Nakon što ih obavijeste da sustav za prodaju karata ne radi, oni odgovaraju ostalim standardnim i automatiziranim e-porukama. Čak sam im poslao svoje vjerodajnice za prijavu i zamolio ih da otvore kartu ako misle da to djeluje. Nema odgovora. Mislim da moram zaboraviti na t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle je moja web lokacija za hosting već više od godinu dana i volim ih, nikad bez problema i uvijek ima izvrsnu korisničku uslugu. Na mojoj web lokaciji nikad nema zastoja i ona je uvijek aktivna i svaki put kad nazovete korisničku službu oni su tu da vam pomognu. Coolhandle je jedini hosting koji planiram imati, bez potrebe za bilo kojim drugim, jer su izvrsni.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Kad se pojavila poteškoća, daleko od toga da je Cool, bili su hladni i nisu [...]
Loša priča - ColdHandle. S Coolhandleom sam bio oko 2 godine bez ikakvih problema. Imao sam oko 25 potpuno izgrađenih funkcionalnih web stranica koje su zarađivale za mene, ne ogromne iznose, ali sigurno dio svog prihoda. A onda je uslijedio pokušaj hakiranja moje kreditne kartice. Banka je savjetovala da je otkazana i izdana nova kartica. Tako sam i učinila. Odmah nakon toga moj je račun za hosting došao na naplatu, ali zaboravio sam promijeniti novi broj kreditne kartice na svom Coolhandle hostingu. Kad je stigla obavijest o fakturi e-poštom, iz nekog je razloga otišla u moju mapu neželjene pošte, a Coolhandle je otkazao moj hosting. Sutradan sam im napisala objašnjavajući što se dogodilo ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle je sjajan
Prvi put sam isprobao Cool handle hosting i nisam mogao vjerovati koliko je jednostavno koristiti i postaviti web stranicu. Sve je gotovo vrlo brzo, a paketi plaćanja koje nude vrlo su pristupačni za bilo koji tip plana koji želite. Potpuni početnik ovo bi mogao koristiti, a ja bih to preporučio svima koji traže brz pouzdan hosting.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com je sjajan
Postoji mnogo hosting tvrtki, a neke su dobre, a neke nisu. Prije nego što sam odabrao coolhandle, otišao sam i obavio neko istraživanje kako bih vidio koja će hosting tvrtka ponuditi mnogo, koja je od ostalih korisnika visoko ocijenjena, kako postoje usluge kupca i druge značajke. Nakon opsežnog istraživanja coohandle je uvijek bio u top 3, a nakon razgovora s ljudima koji su koristili tu uslugu, bio sam uvjeren da će odgovarati mojim potrebama.
Od trenutka kada radim s coolhandleom, moje su potrebe uvijek bile zadovoljene. Vrlo sam lako doći do korisničke službe i na vaša pitanja uvijek se pravovremeno odgovara.
Preporučio sam nekim svojim prijateljima, a i oni imaju sjajne ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle hosting
Želim samo obavijestiti ljude da je CoolHandle izvrsno mjesto za hostiranje vaših domena, tamo je soport odličan i tamo treba gledati cijene. Samo ih provjerite, vrijedi vašeg vremena

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Volim Coolhandle i imao sam ih puno!
Otkrio sam da je Coolhandle izvrsna hosting tvrtka. Imao sam mnogo problema s neznanjem što učiniti, a bili su tako korisni i brzi. Jednom sam naučio užad i glatko sam se vozio i nikad me nisu iznevjerili.
Toplo preporučujem Coolhandle za vas!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle je stvarno cool !!!
Već neko vrijeme koristim Coolhandle webhosting za svoje web stranice. Isprobao sam puno drugih hosting tvrtki za svoj web prostor, web stranice i nazive domena, ali učitavanje mojih stranica uvijek je bilo izuzetno sporo, a usluga vrlo loša. Stoga sam tražio novu tvrtku za web hosting, a prijatelji su mi rekli o Coolhandleu.

Od tada nikada više ne želim promijeniti svoj hosting u drugu tvrtku!
Tako sam sretna i osjećam se sretnom što su mi moji prijatelji rekli za Coolhandle. Ovaj je savjet bio najbolji u posljednjih nekoliko godina, od tada su moje web stranice stabilne i pružaju mi ​​najbolje performanse ikad !. Također profesionalna i stručna služba za pomoć s izvrsnim vremenom odziva.

Hvala, hvala y ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Cool ljudi za rješavanje
S ljudima iz coolhandle.com više od 5 godina. Tijekom ovih godina imao sam najbolje iskustvo s njihovom uslugom. Prezadovoljan sam njihovim hostingom i s oduševljenjem ih mogu preporučiti bilo kojem.

Njihova korisnička podrška dobra je, a vrijeme rada veliko. Želim im sav uspjeh - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Coolhandle podrška je sranje!
S ovom tvrtkom prijavio sam se preko tvrtke Moniker. Što me jako zanima jer je Moniker izvanredan.

Do sada sam pokušao kontaktirati podršku oko 4 puta u vezi s istim problemom. Svaki put kad dobijete odgovor da odgovaraju u roku od 8 sati, bla bla. Ništa!

Također, cijene su drugačije od onih koje je Moniker oglašavao. Imao sam jedan odgovor o tome. & quot; Naše jaslice će vam se javiti. & quot; To još nije učinio! Njihova podrška je bezvrijedna!

Ako ne odgovore danas, nakon moje 5. identične karte za podršku. (od kojih ne možete pratiti!) Morat ću kontaktirati Moniker i obavijestiti ih koliko su ti ljudi loši!